© Powered by SiteSpirit

 
ahbouwens_new-logo.jpg

DSC_9629.jpg


Maatschappelijk betrokken

Sponsoring (Nieuw sponsorbeleid per 2019)

Vanuit onze lokale ondernemerschap zijn er vele activiteiten waarbij Albert Heijn Bouwens betrokken is. Samenwerking met clubs, verenigingen en scholen is voor ons de meest vanzelfsprekende zaak. Rondom die betrokkenheid en vormen van sponsoring hebben we een beleid opgesteld.

Een donatie in de vorm van een geldbedrag of korting op boodschappen is voor ons geen optie. Wel kunnen wij meedenken over de levering van extra producten bij uw activiteit. Dit doen we tegen voorwaarden zoals deze hieronder omschreven zijn. Maar heeft u voor uw vereniging of activiteit toch een geldbedrag nodig, dan kunt u eventueel gebruik maken van onze emballagezuilen, zie uitleg verderop in dit document.


DSC_9623.jpg

Wanneer komt u in aanmerking voor sponsoring?
Uit oogpunt van maatschappelijke betrokkenheid zijn wij vaak bereidwillig mee te denken in een sponsoroplossing voor uw school, club of vereniging. Maar alleen sponsoraanvragen die aan onderstaande voorwaarden voldoen komen in aanmerking om besproken te worden in onze sponsorcommissie.

Indien u aanspraak wilt maken op sponsoring dan dient u aan de onderstaande voorwaarden te voldoen:
- uw school of vereniging dient gevestigd te zijn in ons werkgebied (t.w. Haarlem-Noord, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velserbroek en Driehuis
- uw vereniging, stichting of maatschappelijke instelling is een non-profit organisatie
- u heeft in het kalenderjaar van de aanvraag nog geen sponsoring ontvangen van AH Bouwens
- u kunt ons een mogelijkheid bieden voor commerciŽle communicatie of wij een overeenkomst/afspraak kunnen maken voor de levering van boodschappen


Sponsoring aanvragen
Wilt u een sponsoraanvraag bij ons doen, wilt u meer informatie over het collecteren via onze emballagezuilen? Neem dan contact op met Lotte Wijshake via: administratie@ahbouwens.nl.


Activiteiten waar wij betrokken in zijn:

  • Dorpsfeest Spaarndam: BBQ feestweek / Ponderslaan weekend
  • Activiteiten scholen: kerstviering, bevoorraden schoolkampen, Paasontbijt, Klassenlunch
  • IJsclub Nova Zembla: bevoorraden koek en zopie voor de ijsbaan en bij fietstochten
  • Voetbal-, softbal- en klaverjasvereniging SV Spaarnwoude: Paasvoetbaltoernooi, kerstpakketten klaverjasvereniging, rommelmarkt softbalvereniging
  • Jeugdvereniging Don Bosco: kerstbroden verkoop, bevoorraden jeugdkamp
  • Speeltuin Nieuw Leven: intocht Sinterklaas in Spaarndam, levering strooigoed, Sinterklaas kleurwedstrijd
  • Winkeliersvereniging MMP: organiseren kerstmarkt, Sinterklaasintocht, braderieŽn, voetbaltoernooien, overige evenementen

Opleiden medewerk(st)ers

DSC_9648.jpg

In onze organisatie vinden wij het belangrijk dat medewerk(st)ers zich kunnen ontwikkelen. Deskundige en hulpvaardige medewerk(st)ers dragen bij aan een goede en gemotiveerde winkelsfeer. Wij bieden medewerk(st)ers regelmatig opleidingen, trainingen en cursussen aan. Dit kan intern bij Albert Heijn of extern. Elk jaar doen zo'n 40 medewerk(st)ers de cursus Bedrijfs Hulp Verlening (BHV). Wij vinden dit een essentieel onderdeel van ons Arbobeleid.


Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf, aangesloten bij het Kenniscentrum Handel en Kenwerk. Ook hebben we een samenwerkingsverband met Paswerk. Wij hebben regelmatig stagiaires lopen op verschillende opleidingsniveaus.


ahbouwens-website5_03.jpg