© Powered by SiteSpirit

 
ahbouwens_new-logo.jpg

waarwijvoorstaan.jpg

Waar wij voor staan

Keer op keer proberen wij te bereiken dat waar Albert Heijn Bouwens voor staat, aansluit bij de wensen van onze klanten:
"Het alledaagse betaalbaar, het bijzondere bereikbaar".


Bij Albert Heijn Bouwens staat de klant voorop. Daarom wordt er veel tijd geïnvesteerd in het opleiden van medewerk(st)ers. De klant verdient alle aandacht. Een product aanwijzen of extra bestellen is de normaalste zaak van de wereld. Het voorkomen van rijen voor de kassa's is één van onze belangrijkste speerpunten. In ons uitgebreide assortiment ligt de nadruk op vers. De klanten bezoeken ons dagelijks en verwachten verse producten van goede kwaliteit en voldoende diversiteit. Daarom pakken wij breed uit in onze vers afdelingen. De BONUS-producten liggen altijd met extra aandacht uitgestald. Vaak gecombineerd met lekkere aanvullende ingrediënten, zodat de klant in staat wordt gesteld in één keer een complete maaltijd samen te stellen.


Albert Heijn Spaarndam wordt elke week bezocht door rondom de 10.000 tevreden klanten, die compleet hun boodschappen bij ons kunnen doen. Voor de supermarkt ligt een grote parkeerplaats voor ruim 120 auto's. Op een vlotte manier boodschappen doen en makkelijk voor de deur in te laden. Ook op ZONDAG vanaf 08.00 uur (!) vinden klanten dit een pluspunt.
Albert Heijn Marsmanplein is dagelijks geopend van 07.00 tot 22.00 uur en op zondag van 10.00 tot 20.00 uur. Hier vindt u een grote GRATIS parkeergarage onder de supermarkt.


De Albert Heijn Bouwens supermarkten hebben ruime openingstijden. Dit komt mede door de zondagopenstelling. Wij zijn elke dag geopend. Dus ook met Pasen, Hemelvaartsdag, Pinksteren, 1e en 2e kerstdag, oudjaarsdag en nieuwjaarsdag. Bij Albert Heijn Bouwens werken circa 200 medewerk(st)ers. Over het algemeen hebben deze medewerk(st)ers een vaste werkplek. Met kaderleden wordt nog wel eens gewisseld tussen de supermarkten.


Ondernemer en gastheer Han Bouwens jr. streeft ernaar zoveel mogelijk in zijn beide supermarkten een aanspreekpunt te zijn voor zijn klanten. Naast Han Bouwens jr. lopen in de supermarkten gastvrouwen en -heren rond. U herkent ze aan hun donkerblauwe AH Bouwens jas met lichtblauw overhemd. U kunt deze medewerk(st)ers altijd aanschieten voor vragen of opmerkingen.


ahbouwens-website5_03.jpg