© Powered by SiteSpirit

 
ahbouwens_new-logo.jpg

Bestelbus Iskes.jpg

AHBouwensbestel.nl en Bij de Buuf

Bestellen

Momenteel worden wij overstelpt met vragen over het bezorgen van uw boodschappen. U zult begrijpen dat onze winkelmedewerk(st)ers in de coronaperiode hun handen vol hebben aan het werk op de winkelvloer. Daarom kunnen wij niet ingaan op telefonische of persoonlijke verzoeken, maar u wl doorverwijzen naar onze online bestelservice AHBouwensbestel.nl.

De AH Bouwens online bezorgdienst belevert vele kinderdagverblijven, de sleepboten van Iskes, verzorgingstehuizen, clubs en verenigingen. De service is voornamelijk bedoeld voor zakelijk gebruik en grotere partijen. Voor particulier gebruik adviseren wij Albert.nl te benaderen.info@bouwenslevensmiddelen.nl

Naast de mogelijkheden voor huur of uitleen van barbecues, zijn er ook mogelijkheden voor het bestellen van koude hapjesschalen. Deze bereiden wij met de beste producten. Deze service is vooral bedoeld voor grote partijen vanaf 25 personen. Heeft u vragen over onze barbecue- en cateringservice, mailt u naar info@bouwenslevensmiddelen.nl, wij laten dit uitvoeren Bij de Buuf.


Lunch bestellen

logo.jpg

Wij kunnen ook uw complete lunch verzorgen. Dit doen wij in samenwerking met onze partner Bij de Buuf. Van eenvoudig tot culinair hoogstaand, niets is ons te gek.


ahbouwens-website5_03.jpg